keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Lomailua sisältää myös juhannuksen ja raivoamista.









Tuossa 16. päevä käytiin Tallinnassa, siellä käytiin eka suhsilla ja sitten kaupoilla ostamassa jussijuomat + noi muffinssit, jotka oli vitun hyviä :P Sitte käytii lohileivällä ja tollasessa tivolissa pyörähtämässä että ei sen kummempaa tehty siellä. Ku päästiin takasin laivalle, mentiin loungee joka makso kympin per pää. Suosittelen kaikille jotka menee Viking XPRS:llä Tallinaan. Siellä saa syödä hedelmiä ja pikkuherkkuja niin paljoku haluaa ja vedellä erilaisia kahvejakin niin helvetin paljo ku jaksaa. No mutta siitä sitten palailtiin suomen kamaralle ja viettettiin hiljasta aikaa. Kunnes torstaina lähettii Riihisaloon, mummille. No siellä meni jussit ja muut ihan mukavasti mutta ainoa ongelma oli ukkini joka siis ei ole edes minulle sukua ja hänen toimintansa koiransa kanssa. Sille pitää kokoajan antaa makupaloja. Sitten kun on ruoka-aika se tuskin jaksaa syödä kun on syönyt jo koko päivän. No kun se ei syö ni pitää laittaa makupaloja sinne ruokaan että se syö. Perkele. Sitten nää lähti tallinnaan ja hoidettiin mutsin kanssa Patua ja kun he tulevat takasin ensimäinen asia minkä ukkini koiralle sanoo on "Onko sulla nälkä ?". Kun se koira istuu ja kattoo mitä ihminen tekee pöydän ääressä se ei tarkota että sillä on nälkä. Sillä vitun koiralla ei ole kokoajan nälkä se selviää kyllä vaikka 8 tuntia ilman ruokaa. Niinkuin selvisi maanantaina se sai aamulla ja illalla ruuan ja sen lisäks yhen purutikun eikä se kuollut. Se koira elää tolla tahdilla 5 vuotiaaksi nyt se on 2-3 vuotias. Että pistää vihaks.

No mutta muihin aiheisiin. Itse olen alkanut näkemään painajaisia koskien entistäsijoitus paikkaani aluksi ne liittyivät hoitajiin joista en liiemmin tykännyt, eikä ne niissä unissa kauheesti tykännyt musta. Tai sitten teipillä käsien ja suun sitominen ja takakonttiin heitto on rakkauden osoitus. No en siitä sen enempää välittänyt. Sitten seuraavana yönä taas painajaista, taaskin hoitajasta josta en ehkä niin hirveästi pitänyt. Tämä päätti sitten ampua minut väittelyn jälkeen. En kyllä tiedä oliko tuo sittenkään painajainen. Ja seuraavan yön unesta en ole satavarma mihin kategoriaan se kuuluu näin unta toisesta entisestä omahoitajastani, unessa oli tosi painostava olo. Tiesin vain jääväni yksin. Sen unen nähtyäni totesin että olen todellakin yksin. Ja se syö ihmistä. Vaikka vietän aikaa mutsini kanssa nyt kotona ja muuta niin silti mulla on yksinäinen olo. Se kalvaa.
Samalla Se kokoajan vielä jankuttaa "Nyt olet yksin, nyt kukaan ei suojele, voit tehdä itsellesi mitä vain eikä ketään kiinnosta !" Ja tietenkin uskon, en voi olla uskomatta totuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti