tiistai 1. huhtikuuta 2014

INTRODUCTION

Mike Smith

Lars Volden

Asna Pöö


Uusi blogi... vihdoin ? Niin kai sitten. Viimeksi kun olen blogaillut oli vuosi 2013 ja kuitenkin tätä vuotta on jo mennyt 3 täyttä kuukautta. Mutta nyt yritän taas kirjoittaa helvetin tylsästä elämästäni. Tylsyyttä ja harmautta kuitenkin värittää masennus ja muutenkin erilaiset mielelliset viat. Syön lääkkeitä kaikkeen kummalliseen. Minut on huostaanotettu ja asun laitoksessa. Toistaiseksi kaikkien tyhmien mokailuideni takia laitospaikkani on vaarassa ja saatan joutua muuttamaan. Varjopuolena siinä on se että käytökseni taantuu suurien muutosten takia ja mokailen uudestaan ja varmasti pahemmin. Yleensäkkin muutokset ovat perseestä.
Tällä hetkellä elämäni on muutenkin varsin alavireistä koska äitini antoi pois ainoan syyni elää pienen Aslak koirani... Joka oli lähes koko elämäni. Tosin äitini on sanonut että voisin saada koiran takaisin kun täytä 18 vuotta lokakuussa ja pääsen vapaalle jalalle. Mutta tämäkin on suuri ehkä. Pystyn pitämään itseni joten kuten järjissä hukutautumalla urheilun pariin tarkemmin Jääkiekon. Espoo Blues joutui ehkä jo kesälomalle mutta silti seurattavaa on varsinkin NHL:än muodossa. Harrastan myös salibandyä... siellä pystyn myös pakenemaan itseltäni ja olemaan edes jotenkin iloinen ja jopa onnellinen.

A bottle of pills I'm choking down with dancing demons all around. But I'm hearing sounds, and I know I'm hearing voices now

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti